Monday 30 March 2015

Raittius ruoasta vastauksen Early Raskaus

Raittius ruoasta vastauksen Early Raskaus
dr rochelle skin expert


on monia tekijöitä, jotka on dr rochelle skin expert tehty ja ei pitäisi tehdä raskaana oleville naisille sekä ruoasta. Joten Monet elintarvikkeet tulisi välttää, koska kohtu pystyy seurauksena ruma.
Sherri Pinero, RD, sillä hän tietää paljasti, että "Raskaus lisää tuotantoa monien hormonien kehon sitten stimuloi ruokahalua vahvempi. Kuitenkin pitää ruoan ja vapaa bakteerien aina suositella raskaana oleville naisille. "
Lisäksi 2. raskauskuukauden aikana, jolloin kasvu alkion erittäin nopeaa ja merkittävät muutokset kokema äidin terveyteen. Raskauskolmanneksen aikana varhain tänä Koet mielialan muutoksia, jotka pian mukana pahoinvointia ja oksentelua on myös vahva halu tiettyjä elintarvikkeita tai säännöllisesti joka kutsui mielihaluja.
Vaikka ruoka on hyväksi koko keholle, mutta ei aina ole hyväksi terveydelle äidille ja sikiölle. Joten 2 kk raskaana olevien naisten tulisi kiinnittää huomiota ravinnontarpeestaan ​​ja välttää monet seuraavat elintarvikkeet.

1. Liha ole kypsä
Vältä raakaa tai huonosti kypsennettyä lihaa ja varmista, että liha voi syödä on keitetty. Varo liha täydellisesti valmistettuja hampurilainen, joka ei johdu Listeria bakteeri, joka kykenee olemaan kohtalokas sikiölle tai vastasyntyneelle. Joten että aina viestejä tai kypsennä liha yhdessä kypsyysasteen hyvin tehty.

2. tuorejuustoa
Pehmeä juusto valmistetaan eikä prosessi pastöroinnin. Juusto tämäntyyppisissä kuten sinihomejuustoa, camembert, feta, brie ja Meksikon-tyyli juusto (blanco, fresko, ja decrema). E. coli saastumisen tuorejuustoa on omiaan aiheuttamaan vakavaa sikiön tartuntaa.

3. Heart
Saat harrastajat Olet maksan, parempi antaa huolellinen ristiintarkastamalla vastaan ​​luettelo elintarvikkeista, jotka sinun täytyy välttää. Vitamiini väärentää maksan retinoli, joka kykenee aiheuttamaan keskenmenon. Tämän lisäksi liiallinen vitamiinia, joka on syönyt pystyy aiheuttaa sikiövaurioita ja maksan toksisuus (maksan toksisuus).

4. Ei pastöroitu maito vastaus
Tärkein pastörointimenetelmällä johtuen kuumennettaessa voimakkaasti maitoa tietyssä lämpötilassa tappaa mikro-organismeja muuttamalla makua. Salmonella bakteerit maidon pastörointi ei ole vaikutusta ei ole hyvä raskaana oleville naisille, häiritsee ruoansulatuskanavan.

5. Raaka kala
2 kk raskaana samaan aikaan, kun pitäisi osut syvä halu syödä sushia, kuten raaka tonnikala. Vältä kalaa, joka sisältää elohopeaa, koska nämä tekijät vahingoittaa sikiötä.
Anna saanti terveellistä ja ravitsevaa vauva kohdussa on tärkeintä. Rajoittaminen näitä elintarvikkeita edellä vain Asut monta kuukautta yksin. Jos vauva on syntynyt, olet pystyivät palaamaan syödä elintarvikkeita kiinnostavat sinua.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive